مواد اولیه:

لوبیا قرمز ۵۰ گرم
ماش ۱۵۰ گرم
کدو حلوایی پوست کنده ۳۵۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
شکر ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
گردو و پودر نارگیل به میزان لازم

غذاهای محلی استان یزد

طرز تهیه :

۱- لوبیا قرمز و ماش را شب قبل خیس کنید. ابتدا لوبیا را بپزید، نیم‌ پز که شد ماش را اضافه کنید تا هر دو کاملا پخته شود.

۲- کدو حلوایی را پوست بکنید و در مقداری روغن سرخ کنید.

۳- تمام مواد پخته شده را همراه با پیاز سرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در ظرفی بریزید و در آن را بگذارید تا کاملا پخته و له شود.

۴- شکر و دارچین را اضافه کنید و پس از چند جوش هنگامی که غذا جا افتاد در ظرف مورد نظر بکشید و با مقداری گردو و نارگیل پودر شده تزیین کرده و با نان میل کنید.

برای اطلاعات بیشتر به پیج زیر سر بزنید.

https://www.instagram.com/hamid.food.yazd/