مردم استان یزد برای تهیه آش کدو از موادی، چون ماش، لوبیا، کدو، پیاز، روغن، فلفل، نمک و برخی از ادویه‌ها استفاده می‌کنند.

مواد لازم
کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده ۲۵۰ گرم
لوبیا قرمز ۵۰۰ گرم
ماش ۵۰ گرم
برنج ۵۰ گرم
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم

دستور تهیه:

لوبیا و ماش را به صورت جداگانه بپزید.
برنج را شسته و با ۲ لیوان آب و مقداری نمک روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و نرم شود.
پس از پختن برنج، کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کدو حلوایی بپزد.
لوبیا و ماش پخته را به قابلمه اضافه کرده و نمک و فلفل آن را میزان کنید.
پس از جا افتادن آش، پیاز داغ و دارچین را اضافه کرده و پس از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

 

برای اطلاعات بیشتر به پیج زیر سر بزنید.

https://www.instagram.com/hamid.food.yazd/