مواد داخل سیرابی:
برنج دو پیمانه +ماش یک پیمانه+ گوشت گوسفندی 200 گرم+ پیاز داغ دو قاشق غذا خوری+ زیره یک قاشق غذا خوری +خلال نارنج یک قاشق غذا خوری(با چند بار جوشاندن و آبکش کردن تلخی خلالها را بگیرید)
ابتدا ماش را مقداری در ماهیتابه برشته کنید بعد آن را در هاون ریخته و با دسته هاون روی آن بکشید تا پوست آن جدا شود بعد روی ماشها آب بریزید تا پوست آن روی آب بیاید پوستها را بگیرید ماش را آبکش کرده و در ظرفی بریزید گوشت را به قطعات خیلی کوچک خورد کرده و به همراه برنج و خلال نارنج و زیره و پیاز داغ به ظرف ماش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سیرابی ها را خوب شسته و کرک آن را بگیرید و به سه یا چهار قسمت تقسیم کنید لبه سیرابی را کوک بزنید به طوریکه با کشیدن نخ به شکل یک کیسه در بیاید کیسه ها را با مواد حاوی ماش و برنج و .... پر کنید و نخ را خوب بکشید و محکم ببندید به طوری که مواد از داخل آن نریزد.کله و پاچه و نخود و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و کیسه های سیرابی را به همراه مقداری آب درون قابله میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا به مدت هفت هشت ساعت بپزد.
در صورت تمایل میتوان به جای ماش از عدس یا لوبیا چیتی استفاده کرد که نیازی هم به تفت دادن ندارند فقط از قبل خیس کنید و نفخ آن را بگیریدو دیگر اینکه اگر از سیرابی دل خوشی ندارید متوانید پارچه های سفید و تمیز را به شکل کیسه درآورده و مواد را داخل کیسه های پارچه ای بریزید و داخل کله پاچه بگذارید تا بپزد.

اگر بتوانید این غذا را داخل تنور یا روی هیزم که در ظرف را هم با خاکستر و زغال پوشش میدهد بپزید که محشر میشود.

برای اطلاعات بیشتر به پیج زیر سر بزنید.

https://www.instagram.com/hamid.food.yazd/