ماقوت یزدی

مواد لازم :
| آب | 2 لیوان ( 2 پیمانه ) |
| نشاسته گل | 2 قاشق غذاخوری |
| شکر | 1/3 لیوان |
| گلاب | 1/4 لیوان |
| زعفران | به میزان لازم |
طرز تهیه :
به نظر من ماقوت خوب اونی است که مثل مسقطی کدر نباشد بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشد و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد.
آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.
نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید تا گلوگله گلوله نگردد .
اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شودو سعی کنید آنرا درست هم بزنید تا گلوله گلوله نگردد.
چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد تا کاملا عالی شود.
حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.
در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید
اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.
وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است.
برای اطلاعات بیشتر به پیج زیر سر بزنید.